Din vara platim analizele la medic

Postat la 01 martie 2010 10 afişări

Soarta coplatii va fi decisa de parlamentari, cel mai devreme pana la mijlocul verii. Asta a anuntat ministrul Sanatatii, care spune ca tarifele serviciilor medicale vor fi mult mai mari la spital si ceva mai scazute la medicul de familie. Totul pentru a-i face pe romani sa nu mai aglomereze camerele de garda pentru afectiuni banale.

Acordul de finantare cu FMI si alte institutii internationale se traduce prin taxe si noi sume de bani scoase din buzunarele romanilor de rand. Ministerul Sanatatii a hotarat: pacientii vor achita la doctor anumite sume pentru consultatii, analize si internare. Tarifele vor fi cele anuntate in proiectul propus in 2009.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
farma,
servicii medicale,
analize,
plata
/actualitate/afaceri/din-vara-platim-analizele-la-medic-5674011
5674011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.