Din ce mall-uri vom putea cumpara haine H&M in Romania?

Postat la 17 mai 2010 19 afişări

Suedezii sunt in negocieri cu marile centre comerciale bucurestene si totodata, cauta spatiu pentru a deschide si o locatie stradala, potrivit surselor din piata. Se pare ca retailerul suedez de fashion H&M va deschide primele magazine in Romania la sfarsitul acestui an.

Cele mai avansate discutii la momentul actual sunt cu Plaza Romania si Bucurestii Mall din Vitan, unde, potrivit unor surse apropiate negocierilor, contractul este ca si semnat, fiind doar o problema de timp pana cand se vor deschide magazinele. Cei de la H&M au tatonat destul de mult piata romaneasca de fashion, primele zvonuri despre intrarea lor in Romania fiind din anul 2007. Negocierile cu cele doua mall-uri bucurestene au inceput inca din ianuarie-februarie, in acest an.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fashion,
mall,
haine,
H&M
/actualitate/afaceri/din-ce-mall-uri-vom-putea-cumpara-haine-h-m-in-romania-6127583
6127583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.