Dialog Isarescu-bancheri-afaceristi. Guvernatorul BNR: "Nici bani de inmormantare n-aveti la banca?"

Postat la 28 mai 2010 13 afişări

Guvernatorul Mugur Isarescu le-a explicat oamenilor de afaceri de ce e bine ca bancile sa fie prudente cand acorda credite. Argumentul folosit: bancherii le pot pierde chiar banii de inmormantare pastrati in depozitele bancilor.

Bancherii continua sa fie zgarciti cand vine vorba de imprumuturi, iar de cateva luni, creditarea bate pasul pe loc. Prudenta bancilor este insa de inteles: o spune insusi Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, care pana de curand era suparat pe bancherii care tineau sus dobanzile la credite.

Cititi mai mult pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
isarescu,
credite,
depozite,
banci,
bnr
/actualitate/afaceri/dialog-isarescu-bancheri-afaceristi-guvernatorul-bnr-nici-bani-de-inmormantare-n-aveti-la-banca-6191991
6191991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.