Dezastru pentru hotelurile din Bucuresti: ianuarie, cea mai slaba luna din ultimii 20 de ani

Postat la 04 februarie 2010 15 afişări

Ianuarie 2010 a fost cea mai slaba luna din ultimii 20 de ani pentru hotelurile din Bucuresti, care au fost nevoite sa inchida aproape 30% din camere, pe fondul unui grad mediu de ocupare scazut sub 30%, a declarat agentiei MEDIAFAX Mihai Rijnita, secretarul general al federatiei hotelierilor.

"Ianuarie 2010 a fost cea mai proasta luna din ultimii 20 de ani pentru hotelurile din Bucuresti, atat din punct de vedere al gradului de ocupare, cat si al tarifului mediu", a spus secretarul general al Federatiei Industriei Hoteliere din Romania (FIHR). El a adaugat ca in ianuarie gradul mediu de ocupare a scazut la sub 30%, nivel fara precedent dupa anul 1989.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
hoteluri,
Bucuresti,
ocupare,
Mihai Rijnita
/actualitate/afaceri/dezastru-pentru-hotelurile-din-bucuresti-ianuarie-cea-mai-slaba-luna-din-ultimii-20-de-ani-5474775
5474775
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.