De ce renunta romanii la cardul de credit si se limiteaza la cel de salariu

Postat la 20 mai 2010 39 afişări

In timp ce platile cu carduri de credit au scazut in perioada ianuarie - martie cu 6,3% fata de acelasi interval din 2009, romanii s-au limitat la cele de salariu, in total platile electronice fiind in crestere.

Romanii au facut cumparaturi cu cardurile in valoare de 3,5 miliarde de lei in primele trei luni ale anului, potrivit datelor facute publice ieri de Banca Nationala. In ansamblu, valoarea platilor cu cardurile a crescut in primul trimestru cu 4,64%, in timp ce retragerile de numerar de la bancomate au scazut cu 6,86%. Cu toate acestea, tranzactiile pentru plati sunt in continuare de aproape sase ori mai mici decat cele la numerarul retras.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
romani,
card,
credtie,
salariu,
tendinte
/actualitate/afaceri/de-ce-renunta-romanii-la-cardul-de-credit-si-se-limiteaza-la-cel-de-salariu-6137180
6137180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.