De 1 Mai, trenurile Tineretului fac cel putin cinci ore pana la Mangalia

Postat la 23 aprilie 2010 7 afişări

Cum litoralul este o destinatie favorita pentru tineri de 1 Mai, CFR Calatori a anuntat ieri introducerea ofertei de calatorie Trenurile Tineretului, valabila in perioada 29 aprilie - 3 mai.

Oferta se adreseaza tinerilor si grupurilor de tineri sub 26 de ani care vor calatori spre sau dinspre litoral, cu garniturile care au punct de plecare sau destinatie o gara de pe sectia Constanta - Mangalia. Reducerea este de 20% din tariful de tren personal si tariful suplimentului de tren la clasa a doua. Tariful de rezervare a locului (2,4 lei) se achita integral. Astfel, o calatorie pe ruta Bucuresti - Constanta (225 km) va fi taxata cu 20 de lei. Oferta este si mai generoasa pentru cei care merg in grup (10-50 de persoane), reducerea fiind de 25-30% din tariful de tren personal si tariful suplimentului de tren, la clasa a doua.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
CFR,
trenuri,
litoral,
1 Mai,
tineret
/actualitate/afaceri/de-1-mai-trenurile-tineretului-fac-cel-putin-cinci-ore-pana-la-mangalia-6026491
6026491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.