Daimler a dat mita in Romania pentru facilitarea unor contracte

Postat la 02 aprilie 2010 9 afişări

Romania se numara, alaturi de Coreea de Nord, Libia, Bulgaria sau Yemen, printre statele in care Daimler a oferit mita si cadouri unor oficiali pentru a-si asigura sprijinul acestora in vederea incheierii de contracte de vanzare de autovehicule cu autoritatile din tarile respective.

Platile incorecte au fost efectuate prin intermediul birourilor din Istanbul ale subisidiarei Mercedes-Benz Turk (MB Turk) a Daimler si se ridica la cel putin 3,88 milioane de eur o, potrivit unui acord intre grupul german si procuratura americana, referitor la incheierea amiabila a anchetei SUA care vizeaza afaceri din 22 de tari, depus la tribunalul din districtul Columbia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Daimler,
mita,
contracte,
sprijin,
oficiali
/actualitate/afaceri/daimler-a-dat-mita-in-romania-pentru-facilitarea-unor-contracte-5799392
5799392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.