Dacian Ciolos: Agricultorul anului 2020 va fi navetist la oras, asociat la sat

Postat la 26 aprilie 2010 10 afişări

Peste zece ani, Romania va avea mai putini agricultori, dar mai competitivi, asociati in organizatii care sa se ocupe de colectarea si comercializarea produselor, cu activitati si in alte domenii, chiar daca asta ar presupune ca multi sa faca naveta la orasul din apropiere, in viziunea comisarului european pentru agricultura Dacian Ciolos (foto). In timp ce investitorii straini vor cumpara doar terenuri comasate in cateva zone ale tarii, problemele reale ale sectorului vor trebuie rezolvate tot de agricultorii romani.

Dacian Ciolos a ajuns in Romania cu o mica intarziere, programul vizitei sale oficiale suferind unele modificari din cauza norului de cenusa provocat de eruptia vulcanului islandez, care a paralizat tot traficul aerian saptamana trecuta.

Asa se face ca intalnirea cu premierul Emil Boc pentru a discuta "trecerea la o crestere economica inteligenta, favorabila incluziunii sociale in Uniunea Europeana", conferinta de la Ministerul Agriculturii si interviurile "de cel mult 15 minute" cu cativa jurnalisti au fost comprimate intr-o singura zi, catalogata de comisar ca fiind "placuta".

Cititi un interviu cu Dacian Ciolos pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agricultura,
Dacian Ciolos
/actualitate/afaceri/dacian-ciolos-agricultorul-anului-2020-va-fi-navetist-la-oras-asociat-la-sat-6063035
6063035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.