Dacia ocupa primul loc in Franta dupa cresterea inmatricularilor din august

Postat la 01 septembrie 2010 12 afişări

Dacia se plaseaza pe prima pozitia in Franta in functie de cresterea numarului de inmatriculari noi de automobile din luna august, de 22,1%, comparativ cu aceeasi perioada din 2009, si locul doi in topul celor mai vandute marci straine, in conditiile in care piata locala a scazut cu 9,8%.

In luna august, in Franta au fost inmatriculate 6.068 de automobile noi Dacia, fata de 4.969 in aceeasi luna din 2009, potrivit datelor Comitetului Constructorilor Francezi de Automobile (CCFA). Nivelul atins in august plaseaza marca romaneasca pe locul doi in topul brandurilor straine comercializate pe piata franceza, dupa Volkswagen (7.229 inmatriculari noi, in crestere cu 6,2%). De altfel, Dacia, VW si Audi sunt singurele marci din afara Frantei, identificabile in raportul CCAF, in cazul carora inmatricularile au crescut.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Dacia,
Franta,
imatriculari
/actualitate/afaceri/dacia-ocupa-primul-loc-in-franta-dupa-cresterea-inmatricularilor-din-august-7077291
7077291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.