Dacia la egalitate cu BMW, in topul satisfactiei clientilor din Germania

Postat la 24 iunie 2010 36 afişări

Constructorul autohton şi modelul Logan au obţinut locul secund în clasamentul cu privire la satisfacţia clienţilor JD Constructorul autohton si modelul Logan au obtinut locul secund in clasamentul cu privire la satisfactia clientilor JD Power realizat in Germania. Dacia a obtinut un punctaj de 836 de puncte din 1.000, la egalitate cu BMW. Dacia Logan s-a clasat pe locul al doilea in clasamentul modelelor de clasa mica.realizat în Germania. Dacia a obţinut un punctaj de 836 de puncte din 1.000, la egalitate cu BMW. Dacia Logan s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul modelelor de clasă mică.

Pe piata franceza Dacia a ocupat locul secund in topul satisfactiei clientilor, intr-un studiu realizat de publicatia l'Automobile la nivelul anului trecut, constructorul fiind depasit doar de Audi. Dacia Logan MCV a ocupat locul al doilea la categoria masini de familie, fiind devansata de Honda Accord.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Dacia,
BMW,
/actualitate/afaceri/dacia-la-egalitate-cu-bmw-in-topul-satisfactiei-clientilor-din-germania-6444027
6444027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.