Dacia Duster are aproximativ 400 de comenzi pana in prezent

Postat la 29 martie 2010 12 afişări

Dealerii Dacia au primit pana in prezent circa 400 de comenzi pentru SUV-ul Duster, iar trei sferturi dintre clienti au optat pentru varianta 4X4 a modelului, a declarat pentru MEDIAFAX Paul Schiaucu, vicepresedintele Asociatiei Concesionarilor Dacia si Renault (ACODAREN).

"Cu toate ca nu au fost livrate inca masinile, avem deja multe comenzi. Clientii care au comandat noul model vor putea intra in posesia masinilor dupa 18 aprilie, dupa operatiunea "Porti Deschise", cand vom prezenta masinile in showroom-uri. Cele mai multe solicitari sunt pentru varianta 4X4, respectiv trei sferturi dintre comenzi", a precizat Schiaucu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
Dacia,
Duster,
masini,
comenzi
/actualitate/afaceri/dacia-duster-are-aproximativ-400-de-comenzi-pana-in-prezent-5786327
5786327
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.