Cum vrea Guvernul sa scoata Posta din colaps

Postat la 17 iunie 2010 35 afişări

Guvernul va restructura Posta Romana prin reducerea numarului de angajati, dezvoltarea portofoliului de servicii financiare, livrari loco in aceeasi zi si transformarea factorilor postali intr-o "forta de vanzari directe" cu recompense, in incercarea de a evita intrarea companiei in colaps financiar.

Infiintarea a sapte centre de posta pentru deservirea clientilor majori, angajarea unei companii de consultanta care sa asiste compania la introducerea unui sistem IT integrat, internalizarea activitatilor de procesare si transport numerar, achizitionarea a 400 autovehicule de transport valori pe toate segmentele, dezvoltarea a cinci centre de profit si elaborarea unor programe de atragere a clientilor din sfera furnizorilor de servicii utilitati, telecomunicatii, banci sunt alte masuri incluse in strategia de restructurare si modernizare a Companiei Nationale Posta Romana, aprobata de Guvern si obtinuta de MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
posta,
masuri,
colaps,
restructurare
/actualitate/afaceri/cum-vrea-guvernul-sa-scoata-posta-din-colaps-6427988
6427988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.