Cum va puteti angaja testeri de jocuri si pe ce salariu

Postat la 06 martie 2010 82 afişări

Esti pasionat de jocuri pe calculator? Pierzi noptile in fata monitorului? Te mai prinde seful si la serviciu jucandu-te? Ei bine, afla ca in Romania sunt sute de tineri care nu doar ca se joaca, sunt si platiti pentru asta. Este vorba de cei care testeaza jocurile video ce urmeaza sa fie lansate in intreaga lume.

Marile companii producatoare de jocuri video si-au deschis reprezentante in Romania si pe langa productie au si departamente de testare unde lucreaza in total peste 500 de oameni si… angajarile continua.

Motivul pentru care Romania este preferata de companiile producatoare este dat de un mix intre mana de lucru ieftina si nivelul de pregatire si pricepere al tinerilor in ceea ce priveste jocurile. Companiile din Romania au devenit locul unde se testeaza principalele jocuri care apar acum in lume. De pilda Silent Hunter, Prince of Persia sau... Avatar.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
jocuri,
testeri,
angajare,
salarii
/actualitate/afaceri/cum-va-puteti-angaja-testeri-de-jocuri-si-pe-ce-salariu-5720644
5720644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.