Cum strange Udrea cureaua ministerului pentru a baga banii in asfalt

Postat la 03 iunie 2010 5 afişări

Pregatiti-va din timp masina. Cabinetul Boc ne asigura ca in anul acesta ne vom putea bucura de inca 500 de kilometri de asfalt, proaspat reabilitati si modernizati. Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a anuntat, ieri, ca se va ocupa de acest proiect guvernamental, prin care Executivul isi propune sa cosmetizeze- pana in 2013- nici mai mult, nici mai putin de 10.000 de kilometri de drumuri judetene si de interes local.

Sefa de la Dezvoltare a identificat, miercuri, care dintre drumurile incluse in program vor avea întâietate printre cei 10.000 de kilometri: cele cu relevanta economica sau sociala deosebita.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-strange-udrea-cureaua-ministerului-pentru-a-baga-banii-in-asfalt-6258131
6258131
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.