Cum se moare de urât în cartierele rezidenţiale. Singur-cuc pe şase etaje de bloc

Postat la 02 august 2010 15 afişări

Numai 35 de familii s-au mutat în cele 616 apartamente ale Doamna Ghica Plaza, potrivit consultantului de vânzări. Ultimilor locatari mutaţi la Asmita Gardens le cam ţiuie urechile a pustiu, din apartamentele lor de lux de unde se vede tot Bucureştiul. In City are o grădină ca-n basme, dar deocamdată nu e destulă lume care să se bucure de ea.

N-am văzut picior de locatar cât timp Alina, consultantul de vânzări, ne-a făcut turul complexului rezidenţial Doamna Ghica Plaza. Pustiu în curte, pustiu pe holurile blocurilor. Pe balcoane, nici o urmă de viaţă - un ghiveci cu flori, o jucărie sau o rufă pusă la uscat, măcar. Nici o perdea la fereastră. Îţi ţiuie urechile. "Locatarii noştri sunt acum la serviciu, de aia nu-i vedeţi pe aici", explică Alina.

Aici, în cele 616 apartamente din nouă blocuri s-au mutat deja... 35 de familii. Asta, în două luni de zile, de când s-a dat verde la mutări. Blocurile au până la 24 de etaje, aşa că fericiţii locatari pot să şi spargă lemne în casă, că sunt cam singuri pe şase etaje. "Aceasta este numai o situaţie temporară. Urmează să sosească şi restul în scurt timp, căci peste 40% dintre apartamente s-au vândut deja. Numai că n-au început oamenii să se mute; unii sunt în concediu, alţii încă aşteaptă să le vină mobila, să se poată instala. Nu s-a vândut încă totul nu neapărat din cauza crizei, ci fiindcă apartamentele s-au pus în vânzare foarte târziu, când erau aproape gata", mai zice consultantul de vânzări.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
aparamente,
locuinte,
piata,
lipsa,
clienti
/actualitate/afaceri/cum-se-moare-de-urat-in-cartierele-rezidentiale-singur-cuc-pe-sase-etaje-de-bloc-6750923
6750923
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.