Cum se fura bani in multinationale. Ce patesc angajatii vinovati

Postat la 09 iulie 2010 46 afişări

Regula "de baza" in astfel de situatii este sa nu se afle pe piata si in presa, indiferent cat de mare ar fi paguba, explica specialistii in resurse umane.

La nivelul multinationalelor din Romania se fura sute de milioane de euro pe an, iar in cel mai rau caz cei vinovati sunt dati afara discret, nu inainte de a li se plati cateva salarii compensatorii pentru a se musamaliza totul. Opinia apartine lui George Butunoiu, managing partner al firmei cu acelasi nume si unul din cei mai cunoscuti experti in resurse umane din Romania. "In firmele multinationale, riscul de a pati ceva semnificativ daca esti prins furand - si aici vorbesc de sume mari, nu de fleacuri - e aproape zero. In cel mai rau caz esti dat afara din firma, foarte discret si poate si cu niste salarii compensatorii. Regula de baza in astfel de situatii este sa nu se afle pe piata si in presa, indiferent cat de mare ar fi paguba", a declarat pentru Gandul Butunoiu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umante,
bani,
furt,
multinationale,
angajati
/actualitate/afaceri/cum-se-fura-bani-in-multinationale-ce-patesc-angajatii-vinovati-6528636
6528636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.