Cum se castiga o licitatie oferind pretul cel mai mic si cerand apoi “supliment”

Postat la 04 aprilie 2011 56 afişări

Viceprimarul general Mircea Raicu recunoaste ca este o "problema": "la Stadionul National si la Pasajul Basarab s-a ajuns de la simplu la dublu".

De pe plansetele proiectantilor si pana la finalizare, lucrarile de constructii comandate de Primaria Capitalei ajung sa isi dubleze costurile. Scumpirile au ca baza legala acte aditionale incheiate de cele mai multe ori pentru asa-zise "lucrari ascunse". Cu cat lucrarile de executie se intind pe ani mai multi cu atat numarul actelor aditionale este mai mare. Este cazul Stadionului Lia Manoliu, Pasajului Basarab, al lucrarilor de constructii pentru reabilitarea sistemului rutier pe Calea Mosilor sau, mai recent, a supralargirii soselei Pipera.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
licitatii,
bucuresti,
proiecte,
suplimente,
oferte
/actualitate/afaceri/cum-se-castiga-o-licitatie-oferind-pretul-cel-mai-mic-si-cerand-apoi-supliment-8127463
8127463
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.