Cum sa-ti gasesti job. Cand nu mai stii unde, suna-ti cunostintele sau intra pe Facebook

Postat la 19 august 2010 60 afişări

Unii isi gasesc loc de munca dupa doar cateva incercari, in timp ce altii, la fel de pregatiti, dar mai putin norocosi, sunt nevoiti sa-si caute chiar mai bine de un an.

"Cele mai eficiente cai sunt site-urile de recrutare, presa si targurile de joburi, deoarece permit accesul unui numar mare de candidati, cu o varietate mare a pregatirii profesionale si a experientei de lucru", a declarat Cristina Sararoiu, director de resurse umane la Kepler-Rominfo - furnizor de servicii si solutii informatice personalizate - si membru HR Club.

Nu toate metodele folosite sunt la fel de eficiente insa, explica specialistii in resurse umane, afirmand ca trebuie epuizate toate variantele, de la relatiile personale pana la retelele de socializare gen Facebook si LinkedIn.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-sa-ti-gasesti-job-cand-nu-mai-stii-unde-suna-ti-cunostintele-sau-intra-pe-facebook-6953448
6953448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.