Cum sa faci sa-ti iasa bani din afaceri online

Postat la 04 septembrie 2010 24 afişări

Nu putini sunt cei care s-au gandit ca a incepe o afacere online este o metoda simpla si eficienta de a face multi, multi bani. Numai ca, desi aceasta piata are in continuare un mare potential de crestere, nu toata lumea reuseste sa si faca bani in online.

De exemplu, romanii au facut cumparaturi online de 200 de milioane de euro intr-un an, dar asta nu inseamna ca in fiecare zi nu dispar sau nu sunt trecute pe linie moarta foarte multe "magazine virtuale".

Adrian Zamfira, director general la KuBu Stream, un furnizor de solutii avansate pentru comertul electronic, specializat in livrarea de magazine online "la cheie", aproape ar paria ca in ultimii doi ani de criza, 80% din unitatile de pe net au sucombat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
investitii,
internet,
online,
comert
/actualitate/afaceri/cum-sa-faci-sa-ti-iasa-bani-din-afaceri-online-7108648
7108648
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.