Cum s-au inghesuit peste 10.000 de romani pe 300 de joburi. Cine face angajari in Romania

Postat la 14 septembrie 2010 10 afişări

In ciuda crizei, unele companii investesc in continuare in Romania. Dupa ce a angajat 250 de persoane, Procter&Gamble va mai recruta inca 50 pentru noua fabrica de la Urlati. Si francezii de la Automobile Dacia isi maresc echipa.

Dorinta romanilor de a-si gasi un loc de munca bun este la cote maxime. Peste 10.000 de persoane si-au depus CV-ul in speranta ca vor fi angajate la fabrica de sampoane si produse de ingrijire a Procter & Gamble (P&G) de la Urlati, din judetul Prahova, dupa cum au declarat pentru Gandul oficialii companiei. Asta inseamna ca, in medie, cate 33 de oameni au concurat pe fiecare din posturile puse la bataie, de electricieni, mecanici, chimisti si cu experienta in domeniul automatizarii. "Inaugurarea oficiala va avea loc pe 29 septembrie, insa cea mai mare parte a echipei este deja formata, pentru ca 250 de persoane deja lucreaza aici, primii inca din primavara anului trecut", ne-au declarat reprezentantii P&G. "Pana acum, am primit peste 10.000 de CV-uri. Toate persoanele selectate in faza initiala de recrutare au dat un test de competente generale, dupa care a urmat o serie de trei interviuri", au precizat ei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-s-au-inghesuit-peste-10-000-de-romani-pe-300-de-joburi-cine-face-angajari-in-romania-7219474
7219474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.