Cum iti obligi angajatorul sa-ti dea sase salarii compensatorii

Postat la 26 martie 2010 18 afişări

Pana la sase salarii compensatorii si cel mult jumatate de an de preaviz petrecut acasa sunt dispuse sa le ofere marile companii angajatilor pentru a scapa de ei.

Companiile multinationale din Romania au gasit solutia pentru a scapa urgent si fara a mai da explicatii de angajatii care le fac probleme si pe care acum nu-i pot incadra la litera legii. Astfel ar putea lua nastere o noua categorie sociala: somerul de lux, cu bani in cont si cu jumatate de an de preaviz petrecut acasa, pentru ca patronii le-ar acorda angajatilor indisciplinati niste beneficii generoase pentru a putea sa le desfaca unilateral contractele de munca - si nu prin acordul partilor -, potrivit propunerii de modificare a Codului Muncii, aflata in dezbatere publica la propunerea casei de avocatura Schoenherr si Asociatii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-iti-obligi-angajatorul-sa-ti-dea-sase-salarii-compensatorii-5778674
5778674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.