Cum era CFR sa aiba un singur pasager in trenul spre litoralul bulgaresc

Postat la 21 iulie 2010 63 afişări

Pentru al doilea an consecutiv, incercarea societatii CFR Calatori de a duce turistii romani pe litoralul bulgaresc a esuat. Un singur calator a facut rezervare pentru vagonul cuseta Arad – Varna.

Dupa ce anul trecut ruta directa Bucuresti - Varna a fost anulata in plin sezon, din lipsa de clienti, o a doua incercare de a transporta pe calea ferata turistii romani catre statiunile de pe litoralul bulgaresc a esuat. De data aceasta, vagonul cuseta care trebuia sa lege Aradul de Varna si Burgas nici nu a mai fost pus in circulatie.

"Cu cateva zile inainte de data la care trebuia sa fie pus in circulatie, s-a constatat ca un singur calator isi facuse rezervare, pentru luna august. Prefer sa utilizez acest vagon pe alte rute, care sunt eficiente", a declarat pentru Gandul Bogdan Nastasescu, directorul general al CFR Gevaro, filiala CFR Calatori, care se ocupa cu exploatarea vagoanelor de dormit, cuseta si restaurant. El a precizat ca pasagerului respectiv i s-a facut rezervare, pentru aceeasi data, la un vagon cuseta polonez. Vagonul cuseta ar fi trebuit sa circule incepand cu data de 18 iunie pe relatia Arad - Craiova - Videle - Giurgiu - Varna, iar pretul unui bilet dus intors ar fi trebuit sa fie de 90 de euro.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
CFR,
trenuri,
calatori,
Bulgaria,
rezervare
/actualitate/afaceri/cum-era-cfr-sa-aiba-un-singur-pasager-in-trenul-spre-litoralul-bulgaresc-6642577
6642577
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.