Basescu: Incercam scoaterea din deficitul bugetului de stat a deficitului fondului de pensii

Postat la 26 octombrie 2010 15 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca spera sa gaseasca intelegere la nivelul Consiliului European si al Parlamentului European pentru scoaterea din deficitul bugetului de stat a deficitului fondului de pensii.

"Mandatul demnitarilor romani care abordeaza problemele de stabilitate fiscala la nivel european si national, in discutiile cu Bruxelles-ul, e extrem de limpede: sa incercam sa scoatem din deficitul bugetului de stat deficitul generat de bugetul de pensii. Apreciem ca fara aceasta abordare vom avea probleme in a ne asigura resurse pentru propria dezvoltare si, asa cum spunea si domnul presedinte, ar fi incorect ca tari care incearca implementarea unui sistem modern, cu fonduri private de pensii, sa fie penalizate exact pentru ca au adoptat un sistem modern, care a contribuit si el la crearea deficitelor la fondul de pensii", a declarat Basescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Basescu,
deficit,
fond de pensii,
/actualitate/basescu-incercam-scoaterea-din-deficitul-bugetului-de-stat-a-deficitului-fondului-de-pensii-7568578
7568578
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.