Cum a ajuns suspendata autostrada Comarnic-Brasov

Postat la 15 aprilie 2010 52 afişări

Cu numai patru zile inainte de expirarea perioadei in care nu trebuie sa plateasca niciun fel de penalizare, reprezentantii consortiului franco-elen Vinci-Aktor au anuntat ca nu mai vor sa construiasca Autostrada Zapezii Comarnic - Brasov.

Pentru ca nu au reusit sa faca rost de bani, constructorii straini au incercat sa prelungeasca termene si sa modifice substantial obligatiile de plata care-i revin statului roman. "N-au insistat sa prelungeasca termene, au venit si au zis cu voce mica sa mai lungim, ca n-au de unde sa faca rost de bani. Eu le-am spus: dom`ne, ce vreti voi nu-i posibil, ca vine DNA si facem puscarie. I-am spus unuia de acolo in franceza celebra expresie «PMP», adica Police - Menottes - Prison (politie - catuse - puscarie - n. red.)", a declarat pentru Gandul ministrul Radu Berceanu. El a explicat ca foarte curand va fi reluata procedura de licitatie, pentru a selectiona un alt constructor.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-a-ajuns-suspendata-autostrada-comarnic-brasov-5899591
5899591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.