Cum a ajuns isteria romaneasca a mallurilor in paginile presei franceze

Postat la 01 martie 2010 17 afişări

Din 2007 si pana in prezent, in Romania au fost inaugurate 34 de galerii comerciale, dintre care sapte in Bucuresti, cu un cost total de 2,7 miliarde de euro, potrivit contabilizarii facute de jurnalistii de la AFP, preluata in editia electronica de ieri a cotidianului francez Le Monde.

"Atrasi de o piata de 22 milioane de consumatori dornici sa uite privatiunile comunismului, dezvoltatorii au multiplicat deschiderile de centre comerciale in Romania", noteaza jurnalistii. Acestia amintesc si de busculada care s-a creat saptamana trecuta la inaugurarea Sun Plaza din Berceni: "Joi, un nou centru, , potrivit dezvoltatorului EMCT, si-a deschis portile in Capitala, provocand busculade printre sutele de curiosi care voiau sa fie primii care trec pragul".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cum-a-ajuns-isteria-romaneasca-a-mallurilor-in-paginile-presei-franceze-5663951
5663951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.