Cu cat s-ar scumpi intretinerea daca se elimina subventiile

Postat la 08 mai 2010 11 afişări

In discursul sau, Traian Basescu n-a precizat ce subvenţii pentru caldura vor fi eliminate, cele locale, cele guvernamentale sau ambele. Gandul va prezinta mai multe variante de crestere a intretinerii, in functie de solutia aleasa de guvernanti.

In Bucuresti pretul unei gigacalorii este de 286 de lei. Din acest tarif, pe hartie, Guvernul suporta 75,57 de lei, Primaria Capitalei 91,43 de lei iar populatia racordată la sistemul centralizat de termoficare plateste 119 lei. In cazul in care, Guvernul si-ar retrage subventia, care reprezinta 26 la suta din pretul unei gigacalorii, atunci facturile la apa calda si caldura ale bucuresenilor aproape se dubleaza.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cu-cat-s-ar-scumpi-intretinerea-daca-se-elimina-subventiile-6100983
6100983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.