Credit Europe intra pe segmentul platilor in magazine online

Postat la 02 octombrie 2009 32 afişări

Credit Europe Bank a lansat astazi o platforma pentru plata cu cardul a produselor disponibile in magazinele online romanesti

Platforma dezvoltata si implementata de Credit Europe Bank le permite clientilor care folosesc carduri Visa sau Mastercard sa plateasca online produsele achizitionate de pe site-urile de comert din Romania.

Practic, platforma ofera un sistem de plata online usor de utilizat, atat pentru comercianti, cat si pentru consumatori, precum si un mediu securizat 3D de tranzactionare, conform oficialilor companiei. Platile online pot fi realizate atat cu cardurile emise de Credit Europe Bank - CardAvantaj Mastercard sau Visa, precum si cu orice card national sau international emis sub siglele Visa sau Mastercard.

Totodata, platforma permite clientilor CardAvantaj sa cumpere produsele in rate, fara dobanda pentru o anumita perioada de timp, consitiile cardului aplicandu-se si pentru magazine online. Primul site care a implementat platforma Credit Europe Bank este magazinul IT bongos.ro, urmand ca in perioada urmatoare sa fie incheiate contracte cu mai multi comercianti deja parteneri ai institutiei de credit, care au deja magazin online, a declarat Sinan Okmus, vicepresedintele adjunct al Credit Europe Bank.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Online,
Credit Europe,
plata online,
card,
plati
/actualitate/afaceri/credit-europe-intra-pe-segmentul-platilor-in-magazine-online-4954905
4954905
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.