Cosmote Romania a lansat servicii 3G in peste 300 de localitati, la un tarif de 11,9 euro/luna

Postat la 21 aprilie 2010 8 afişări

Cosmote Romania a lansat, miercuri, serviciile de comunicatii de generatia a treia (3G), care permit clientiilor acces mobil la Internet la viteze de pana la 21,6 Mbps, tariful unui abonament incepand de la 11,9 euro/luna (TVA inclus), a anuntat operatorul citat de Mediafax Business.

Reteaua 3G a Cosmote Romania acopera aproximativ 58% din populatia Romaniei si orasele Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Galati, Craiova, Brasov, Moinesti, Oltenita si Orastie, precum si alte aproximativ 300 de localitati.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Cosmote,
3G,
lansare
/actualitate/afaceri/cosmote-romania-a-lansat-servicii-3g-in-peste-300-de-localitati-la-un-tarif-de-11-9-euro-luna-5987851
5987851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.