Conducerea E.ON Romania vrea sa discute cu Boc despre preturile la gaze si energie

Postat la 26 martie 2010 11 afişări

Conducere E.ON Romania vrea sa se intalneasca cu premierul Emil Boc pentru a discuta despre preturile la gaze si energie electrica, considerate prea mici in prezent de catre oficialii subsidiarei grupului german E.ON.

"Vrem sa discutam cu premierul Emil Boc, pregatim acest lucru si dorim foarte mult sa-i explicam care este situatia de pe piata energiei si a gazelor din punctul de vedere al investitorului. Sa nu uitam imaginea pe care ne-o cream fata de investitori. (...) E.ON vrea sa ramana in Romania pentru ca este o piata interesanta. Energia este peste tot o afacere politica. Romania este intr-o situatie speciala, deoarece criza a inceput mai tarziu aici si a fost ignorata, dar in 2009 a fost lovita foarte dur" , a declarat agentiei MEDIAFAX directorul general al E.ON Romania, Frank Hajdinjak.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
E.O,
Boc,
gaz,
electricitate
/actualitate/afaceri/conducerea-e-on-romania-vrea-sa-discute-cu-boc-despre-preturile-la-gaze-si-energie-5780294
5780294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.