Companiile pregatesc scumpirea RCA. Motivele: fraude, daune si TVA mai mari

Postat la 14 septembrie 2010 13 afişări

Companiile de profil pregatesc scumpiri ale asigurarilor auto obligatorii. Deja una dintre ele, Ardaf, a urcat saptamana trecuta pretul la RCA cu circa 6%. Reprezentantii firmelor de asigurari sustin ca odata la trei luni majoritatea societatilor iau decizia de a umbla la tarife, dupa ce analizeaza si ofertele concurentilor din piata.

"In mod normal ar trebui sa se scumpeasca (tarifele la RCA-n.red.). Cu cat nu pot estima, tine de politica fiecarei companii. Odata la trei luni firmele umbla la tarife. Dar tinand cont de faptul ca TVA s-a majorat, iar pe de alta parte daunele au crescut, la fel si fraudele, care s-au amplificat pe criza, trendul normal ar fi de scumpire a politelor RCA", a declarat pentru Gandul Bogdan Andriescu, presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR). Pana acum, majorarile anuale au fost de 10%-30%.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/companiile-pregatesc-scumpirea-rca-motivele-fraude-daune-si-tva-mai-mari-7219494
7219494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.