Compania de investitii a lui Warren Buffett va cumpara un distribuitor de bauturi alcoolice

Postat la 23 martie 2010 13 afişări

Compania de investitii a miliardarului american Warren Buffett, Berkshire Hathaway, a anuntat ca va cumpara un distribuitor din SUA de bauturi spirtoase, vin si bere, la mai putin de doua luni dupa achizitionarea cu 26,7 miliarde de dolari a unui operator feroviar.

Berkshire va cumpara, prin intermediul unitatii McLane, distribuitorul de bauturi Kahn Ventures. Compania nu a furnizat mai multe detalii legate de tranzactie.

"Ne asteptam ca achizitia sa ne asigure o platforma solida pentru preluarea altor distribuitori", a afirmat Buffett, citat de revista Forbes.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/compania-de-investitii-a-lui-warren-buffett-va-cumpara-un-distribuitor-de-bauturi-alcoolice-5769952
5769952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.