CNVM considera ca tranzactiile cu actiuni BT nu reprezinta o manipulare a pietei de capital

Postat la 12 iulie 2010 11 afişări

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare considera ca in cazul tranzactiilor cu titluri Banca Transilvania pentru care presedintele CA, Horia Ciorcila, si alti trei bancheri au fost trimisi in judecata de DIICOT s-ar putea vorbi despre transferuri pe baza de informatii privilegiate, si nu despre actiuni de manipulare a pietei.

"DIICOT ne-a cerut, in aprilie - mai, informatii despre tranzactiile realizate de mai multe persoane cu actiuni Banca Transilvania si am colaborat cu ei inca de la inceput. Am derulat un control tematic la sucursala din Cluj a SSIF IFB Finwest si, pe baza rezultatelor, la jumatatea lunii iunie am ajuns la concluzia ca se poate vorbi de tranzactii pe baza unor informatii privilegiate. Procurorilor le-am spus ca este o posibilitate sa se fi divulgat informatii si pe baza acestora sa se fi realizat tranzactii", a declarat pentru MEDIAFAX Lorand Istavn Kralik, comisar CNVM.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
CNVM,
BT
/actualitate/afaceri/cnvm-considera-ca-tranzactiile-cu-actiuni-bt-nu-reprezinta-o-manipulare-a-pietei-de-capital-6543620
6543620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.