Clientii Orange pot cumpara bilete la metrou direct de pe mobil

Postat la 27 iunie 2010 12 afişări

Clientii Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, pot cumpara bilete de transport pentru metroul din Bucuresti direct de pe mobil, sistemul de plata fiind momentan instalat in sase statii ale Metrorex.

"Cu ajutorul telefonului mobil, clientii Orange isi pot cumpara bilet pentru calatoria cu metroul. Este suficient sa solicite biletul printr-un mesaj scris la un numar scurt, apoi sa scaneze, la dispozitivul special instalat in statiile participante in acest program pilot, codul de bare pe care il primesc pe telefon printr-un mesaj multimedia.

Pentru a solicita un bilet de o calatorie cu metroul, clientii Orange trebuie sa trimita mesajul scris la numărul 801 (tarif 0,36 euro), pentru a solicita un bilet cu doua calatorii trebuie sa trimita mesajul la numarul 802 (tarif 0,63 euro*), iar pentru 10 calatorii incluse - la numarul 810 (tarif 1,83* euro)", a anuntat Orange.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
Orange,
metrou,
bilete,
cumparare
/actualitate/afaceri/clientii-orange-pot-cumpara-bilete-la-metrou-direct-de-pe-mobil-6451561
6451561
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.