Citigroup raporteaza un profit de 4,4 miliarde dolari pentru T1

Postat la 19 aprilie 2010 17 afişări

Grupul american Citigroup a raportat un profit de 4,43 miliarde de dolari pentru primul trimestru din 2010, dupa ce in aceeasi perioada a anului trecut a raportat pierderi de 966 milioane de dolari in perioada similara a anului anterior, ca urmare a reducerii sumelor alocate pentru provizioane, informeaza Reuters.

Banca, a treia ca marime din Statele Unite, a inregistrat un castig pe actiune de 15 centi, comparativ cu pierderea de 18 centi pe titlu din primele trei luni din 2009.

In martie, directorul general al bancii, Vikram Pandit, declara ca institutia de credit este pe cale de a reveni la o profitabilitate sustenabila, iar pierderile din activele toxice ar trebui sa fie suportabile daca situatia economiei nu se inrautateste.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Citigroup,
profit,
bani,
dolari
/actualitate/afaceri/citigroup-raporteaza-un-profit-de-4-4-miliarde-dolari-pentru-t1-5957615
5957615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.