Cine este mai low cost? Romanii si ungurii se bat in zboruri de vacanta

Postat la 18 iunie 2010 17 afişări

Ungurii de la Wizz Air si romanii de la Blue Air isi disputa prima pozitie pe piata romaneasca a curselor aeriene low cost, fiecare sustinand ca el este liderul. Intre timp, cei doi "se bat" in noi destinatii de vacanta.

Dupa ce, anul trecut, clientii com¬¬paniilor aviatice traditionale au migrat catre cele de tip low cost, acum acestea isi disputa prima pozitie pe piata. Doua companii, cea maghiara Wizz Air si cea autohtona Blue Air, sustin fiecare ca se afla pe primul loc. Dincolo de metoda de calcul a numarului de pasageri, fiecare dintre cele doua companii incearca sa-si atraga cat mai multi clienti prin introducerea de noi destinatii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
low-cost,
recesiune,
pasageri,
crestere,
tendinte
/actualitate/afaceri/cine-este-mai-low-cost-romanii-si-ungurii-se-bat-in-zboruri-de-vacanta-6429135
6429135
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.