Cine este femeia care are pe mana 4,2 mld. euro

Postat la 11 ianuarie 2010 14 afişări

Cristina Iova, 45 de ani, director general in cadrul AMPOSDRU, autoritatea de management care gestioneaza fondurile europene pentru resurse umane, are poate una dintre cele mai grele misiuni pe care le poate avea un functionar public roman: coordoneaza un buget de 4,2 miliarde de euro, fondurile europene pentru resurse umane pe care le are la dispozitie Romania pana in 2013.

Fondurile europene pentru HR sunt considerate a fi "gura de oxigen" de care au nevoie companiile pentru a traversa perioada de declin economic si pentru a reincepe angajarile. Din 260 mil. euro, cat a avut Romania la dispozitie pentru anul 2007, doar 70 mil. euro au intrat efectiv in buzunarele beneficiarilor. Cum se explica rata scazuta de absorbtie

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
AMPOSDRU,
fonduri europene,
bani
/actualitate/afaceri/cine-este-femeia-care-are-pe-mana-4-2-mld-euro-5308382
5308382
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.