Chiriile din malluri au ajuns la nivelul din 2002

Postat la 11 august 2010 40 afişări

Nici în Bucureşti şi nici în alt oraş, în trimestrul doi al acestui an nu a mai fost inaugurat niciun centru comercial. Pe de altă parte, nivelul chiriilor din centrele comerciale a ajuns la cel practicat în 2002 când piaţa era într-o fază incipientă de dezvoltare, potrivit unui studiu al Jones Lang LaSalle.

Documentul relevă o scădere a chiriilor cu 10-15% în trimestrul doi faţă de perioada ianuarie - martie, tendinţă care va continua şi în perioada următoare. "S-a observat o scădere moderată a chiriilor, chiar şi în centrele comerciale performante. În trimestrul doi, în Bucureşti, cele mai mari chirii au scăzut la 60-75 euro pe metru pătrat pe lună, în timp ce unităţile de pe cele mai importante artere comerciale atrag, în medie, chirii cuprinse între 60 şi 70 euro/mp/lună", se arată într-un raport al companiei de consultanţă imobiliară.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
chirii,
preturi,
mall,
scadere
/actualitate/afaceri/chiriile-din-malluri-au-ajuns-la-nivelul-din-2002-6840210
6840210
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.