Cele mai ieftine bilete de avion pentru orasele europene

Postat la 21 martie 2010 21 afişări

S-au dus zapezile, soarele a scos si el nasul de sub paturile de nori si primavara ne bate la usa. Dupa o iarna grea, plina de ninsori si masini inzapezite a venit timpul sa ne gandim si la perioada vacantelor. Daca vremea din aceasta iarna te-a facut sa stai mai mult in casa si daca ai reusit sa strangi ceva bani la saltea, poti pleca intr-un sfarsit de saptamana intr-o capitala europeana, profitand de ofertele companiilor aeriene care se intrec in aceasta perioada in preturi cat mai mici pentru zborurile vest-europene.

Spre exemplu, operatorul low cost Wizz Air are curse cu plecare din aeroportul Baneasa, Bucuresti inspre Milano-pret 70 de lei, Pisa-pret 90 de lei si Paris-pret 90 de lei. Daca vrei sa pleci de pe aeroportul din Cluj-Napoca, ofertele la super preturi sunt urmatoarele: Torino 15 lei, Pisa 30 de lei si Dusseldorf 70 de lei. Tarife la fel de mici gasesti si daca optezi pentru plecarea de pe aeroportul din Timisoara: Bologna 15 lei, Venetia 30 de lei si Londra 90 de lei.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
aviatie,
oferte,
bilete,
pret
/actualitate/afaceri/cele-mai-ieftine-bilete-de-avion-pentru-orasele-europene-5764527
5764527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.