CEC Bank introduce promotii la creditele de refinantare in lei

Postat la 06 septembrie 2010 45 afişări

CEC Bank deruleaza in perioada 6 septembrie – 10 decembrie o campanie promotionala la creditele de refinantare pentru persoane fizice, pentru toate cererile de credit inregistrate la banca in aceasta perioada.

Concret, CEC Bank ofera doua produse, ambele in lei: creditul de refinantare cu asigurare de viata si somaj (dobanda ROBOR la 3 luni + 4,9%) si creditele de refinantare Imobiliar/ Superconsum (dobanda ROBOR la 3 luni + 4%). Ambele permit atat refinantarea creditelor deja acordate, cat si suplimentarea sumei acordate, informeaza banca.

Primul este in valoare maxima de 40.000 de lei, pe o perioada extinsa de pana la 8 ani, fara avans si garantii reale si cu marja fixa pe toata perioada de creditare; asigurarea de viata (de la Groupama Asigurari) si somaj este oferita gratuit.

Si creditul Imobiliar/ Superconsum are marja fixa pe toata perioada de creditare, poate fi in valoare maxima de 2.800.000 lei, pe o perioada de pana la 35 de ani si se acorda fara avans, cu garantie imobiliara.

Dobanda este variabila pe toata durata de creditare si se actualizeaza in prima zi lucratoare a fiecarui trimestru. La data lansarii promotiei, 6 septembrie, rata dobanzii este 12,17% pe an, valoarea DAE fiind de 17,72%. De exemplu, pentru un credit de refinantare in lei cu asigurare de viata si somaj, in valoare totala de 40.000 lei, contractat pe 96 de luni, rata lunara maxima va fi de circa 774 lei, iar valoarea totala platibila - 70.306 lei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cec-bank-introduce-promotii-la-creditele-de-refinantare-in-lei-7125674
7125674
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.