Ce SUV second-hand se poate cumpara cu banii de un Dacia Duster?

Postat la 15 iunie 2010 32 afişări

SUV-ul Dacia Duster a fost special conceput pentru cei care doreau sa-si achizitioneze un automobil de teren, cu garda la sol mai mare si sistem de tractiune integrala dar nu-si pot permite unul nou. In plus, unul second-hand chiar daca pare o afacere mai buna, costurile legate de intretinere sunt in favoarea constructorului autohton.

Dar, spre exemplu, un Duster echipat cu motorul diesel de 1,5 litri si 110 CP, cu aer conditionat, geamuri electrice si radio-CD costa aproximativ 15.600 de euro nou, adica de trei ori mai mult decat conceptul de "5.000 de euro" care a relansat marca Dacia, sub conducerea Renault.

Cu 15.000 de euro spre exemplu, se poate achiziţiona un crossover Opel Antara, fabricat in 2007 si cu 50.000 km rulaţi, echipat cu un motor diesel de 2,0 litri si 140 CP.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Dacia Duster,
SUV,
cost,
pret
/actualitate/afaceri/ce-suv-second-hand-se-poate-cumpara-cu-banii-de-un-dacia-duster-6421098
6421098
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.