Ce se taie, cine e afectat. Citeste aici versiunea integrala a celor doua legi aflate pe masa Guvernului.

Postat la 27 mai 2010 9 afişări

Cabinetul Boc a finalizat continutul celor doua proiecte de lege pe care urmeaza sa-si asume raspunderea in Parlament. Actele normative urmeaza sa intre vineri in discutia Consiliului Economic si Social (CES), dupa care Guvernul se va reuni intr-o sedinta speciala pentru a le aproba si trimite Legislativului.

Proiectele de lege- privind unele masuri pentru restabilirea echilibrului bugetar si cel privind unele masuri in domeniul pensiilor - nu cuprind pe fond lucruri noi fata de ce au anuntat atat presedintele Traian Basescu, cat si premierul Emil Boc si ministrul de Finante, Sebastian Vladescu. Exista insa cateva elemente de detaliu in plus fata de ceea ce guvernanti au prezentat:

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
parlament,
masuri de riza,
CES
/actualitate/afaceri/ce-se-taie-cine-e-afectat-citeste-aici-versiunea-integrala-a-celor-doua-legi-aflate-pe-masa-guvernului-6188772
6188772
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.