Ce fac bancile cu datoriile de 5 miliarde de euro ale bugetarilor

Postat la 21 mai 2010 11 afişări

Bancherii sustin solutia care este relativ simpla: fie se renegocieaza imprumutul, acolo unde se poate, fie se trece la executarea silita.

Cei peste 1.360.000 de bugetari din Romania au de platit inapoi la banci 4,8 miliarde de euro, adica o cincime din imprumuturile totale acordate de banci persoanelor fizice. Asta inseamna, in medie, ca fiecare bugetar are o datorie la banca de peste 3.500 de euro. Situatia difera de la o banca la alta, unele avand o pondere de 10% din total credite acordate bugetarilor in timp ce la altele procentul ajunge si la 25%, conform unor surse bancare citate de Mediafax, care fac referire la o situatie a creditelor din Romania elaborata de BNR.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ce-fac-bancile-cu-datoriile-de-5-miliarde-de-euro-ale-bugetarilor-6141274
6141274
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.