Ce companii din IT&C angajeaza pe timp de criza

Postat la 06 iulie 2010 13 afişări

Companiile care angajeaza romani pentru a realiza "de la distanta" diferite servicii pentru clienti din strainatate sunt unii dintre cei mai activi angajatori de pe piaţa locala de IT&C.

Potrivit datelor de pe site-urile de recrutare, precum ejobs,ro sau bestjobs.ro, Oracle, filiala locala a unuia dintre cei mai importanti producatori de software din lume, are 94 de posturi libere in Bucuresti si cauta programatori, consultanti sau ingineri.

Industria IT&C este una dintre cele care au facut angajari intr-o perioada de criza, cand companiile se pregateau de restructurari importante. "IT&C este unul dintre domeniile care functioneaza, atragerea specialistilor in aceasta industrie cunoscand o crestere constanta in ultimii ani. Joburile cele mai cautate raman cele de programatori in diverse limbaje, dar si cele de project manageri", a declarat pentru ZF Alexandra Urseanu, Business Development Manager al companiei de consultanta în managementul carierei Hart Human Resource Consulting.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
angajari,
IT&C,
companii
/actualitate/afaceri/ce-companii-din-it-c-angajeaza-pe-timp-de-criza-6502856
6502856
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.