Ce bonusuri au bancile pentru romanii cu carduri: reduceri la cumparaturi si rate fara dobanda

Postat la 11 martie 2011 9 afişări

Ca sa isi fidelizeze si sa isi extinda clientela, bancile ofera tot felul de bonusuri si recompense utilizatorilor de carduri.

Posesorii de carduri pot sa primeasca puncte de loialitate care valoreaza bani - cel mai frecvent mod de a recompensa utilizatorul instrumentului de plata. Punctele pot fi folosite ulterior pentru reduceri la diferite magazine partenere sau valorificate sub forma de cumparaturi gratuite la acelasi comerciant. Totodata, folosirea cardului aduce si reduceri de pana la 20-30% la comerciantii parteneri. Alt beneficiu consta in rambursarea de catre banca a unui procentaj din banii cheltuiti. Pe lista avantajelor mai figureaza si plata in rate fara dobanda, precum si o perioada de gratie extinsa pana la 60 de zile, in cazul cardurilor de credit. Acestea sunt beneficiile pe care bancile le ataseaza cardurilor standard, de debit sau de credit, care sunt si mai mari in cazul instrumentelor premium, concepute special pentru clientii cu venituri mari.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
carduri,
dobanda,
cumparaturi,
rate
/actualitate/afaceri/ce-bonusuri-au-bancile-pentru-romanii-cu-carduri-reduceri-la-cumparaturi-si-rate-fara-dobanda-8052395
8052395
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.