Ce afaceri a inspirat succesul Facebook

Postat la 10 aprilie 2011 28 afişări

Reteaua de socializare a lui Mark Zuckerberg s-a transformat intr-un adevarat fenomen. Tot mai multi oameni petrec ore in sir pe Facebook, socializand cu prietenii. Potrivit unui studiu citat de TechCrunch, aproximativ 8 persoane isi fac cont in fiecare secunda.

Amploarea pe care acest "social media" l-a avut, de la lansare si pana in prezent, i-a determinat pe cativa intreprinzatori sa comercializeze diverse produse cu emblema Facebook. Asadar, iata ce afaceri s-au nascut, de pe urma cele mai populare retele de socializare din lume.

Perna Facebook

Un intreprinzator cu simtul umorului s-a gandit ca navigarea pe Facebook este extrem de obositoare. Asa ca, intre discutiile cu prietenii, lucru, mancat si plata facturilor online, poti sa tragi un pui de somn. Si unde ai putea face asta mai bine decat pe o perna, bineinteles, personalizata cu emblema companiei?

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
facebook,
idei
/actualitate/afaceri/ce-afaceri-a-inspirat-succesul-facebook-8143446
8143446
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.