Cati bani trebuie sa ai cand pleci la mare. De la vacanta low cost la concediul ministerial

Postat la 19 iulie 2010 70 afişări

Lume multa pe plaja, aglomeratie la terase si restaurante, masini bara la bara: in fiecare weekend, litoralul romanesc al Marii Negre se transforma intr-un furnicar urias.

In alti ani, peste o suta de mii de turisti umpleau statiunile de la mare, acum abia au fost 80.000 de persoane - cel mai mare numar de turisti inregistrati in acest sezon estival la sfarsit de saptamana, potrivit unor date furnizate de Asociatia Litoral-Delta Dunarii. Sunt romanii cu bugete de cateva sute de euro, cu bilete cumparate din timp la preturi de early booking ori pe ultima suta de metri, la oferta "de criza" ori direct de la receptie, care nu au decat doua variante: ieftin si mediu. Litoralul romanesc ii atrage si pe romanii cu bani foarte multi, care nu ezita sa plateasca pe o noapte la un hotel luxos bugetul pe o saptamana al unei familii din prima categorie.

Gandul va prezinta trei tipuri de vacante pe litoralul romanesc al Marii Negre, cu cazare, masa si distractie, calculate pentru o familie cu un copil timp de o saptamana.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
romani,
litoral,
buget,
criza,
turisti
/actualitate/afaceri/cati-bani-trebuie-sa-ai-cand-pleci-la-mare-de-la-vacanta-low-cost-la-concediul-ministerial-6605278
6605278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.