Cat costa doua nopti de cazare pe litoral, de 1 Mai

Postat la 26 aprilie 2010 10 afişări

Turistii care isi vor petrece minivacanta de 1 Mai pe litoralul romanesc vor plati intre 100 si 200 de lei de persoana pentru doua nopti de cazare, in functie de numarul de stele al unitatii hoteliere, pentru sfarsitul acestei saptamani fiind asteptate pe plaje intre 15.000 si 18.000 de persoane.

Presedintele ANAT si al Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, a declarat ca in statiunea Mamaia pretul pe care o persoana trebuie sa-l plateasca pentru doua nopti de cazare este de 100 de lei la un hotel de doua stele, iar la un hotel de trei stele tariful este 120 de lei de persoana tot pentru doua nopti.

In Eforie Sud, la un hotel de trei stele un turist va plati 100 de lei pentru doua nopti, iar la un hotel de patru stele pretul este de 160 de lei de persoana, in timp ce la o unitate similara din Mamaia pretul pentru doua nopti este de 200 de lei de persoana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
cazare,
litoral,
1 Mai,
turisti,
vacanta
/actualitate/afaceri/cat-costa-doua-nopti-de-cazare-pe-litoral-de-1-mai-6063822
6063822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.