Cat a costat inlocuirea lui Steve Jobs la conducerea companiei Apple: 22 milioane dolari

Postat la 14 martie 2010 16 afişări

Compania Apple i-a oferit lui Timothy Cook, Chief Operating Officer in cadrul companiei, un bonus in bani si actiuni in valoare totala de aproximativ 22 milioane dolari pentru perioada in care acesta l-a inlocuit pe Steve Jobs, CEO-ul companiei, in timpul concediului medical, informeaza Wall Street Journal.

Prin acest bonus, Cook va primi 5 milioane dolari in bani gheata plus 75.000 de actiuni restrictive, dintre care o jumatate vor putea fi transformate in titluri la 10 martie 2011, iar cealalta jumatate, la 10 martie 2012. La pretul de inchidere de vineri, valoarea acestora s-ar ridica la putin peste 17 milioane dolari.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Steve Jobs,
Apple,
companie
/actualitate/afaceri/cat-a-costat-inlocuirea-lui-steve-jobs-la-conducerea-companiei-apple-22-milioane-dolari-5744109
5744109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.