Carrefour reia expansiunea pe segmentul hipermarketurilor

Postat la 26 iulie 2010 32 afişări

Reteaua franceza a anuntat deschiderea a trei noi magazine: doua supermarketuri, in Bucuresti si Alexandria, si un hipermarket la Drobeta Turnu Severin.

Marti, 27 iulie, grupul francez deschide al cincilea supermarket din Capitala, in cartierul Pantelimon, iar la 28 iulie urmeaza inca un supermarket la Alexandria. Numarul de magazine in reteaua de supermarketuri va ajunge astfel la 28.

Supermarketul din Bucuresti are un spatiu de vanzare de 780 mp, o gama de aproximativ 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 articole marca proprie.

In ce priveste noul hipermarket, acesta isi va deschide portile in august, la Drobeta Turnu Severin, fiind primul magazin de mari dimensiuni inaugurat dupa ce Carrefour a franat complet toate planurile de extindere pe acest format. Pe tot parcursul anului trecut si in 2010, veteranul segmentului hipermarket nu numai ca n-a mai deschis niciun magazin, dar nu a mai facut niciun comentariu referitor la extinderea pe acest format. In 2008, retailerul francez inaugurase 10 unitati si anuntase planuri de deschidere a sapte magazine noi pe an pana in 2012.

Carrefour, cu afaceri de 1,1 miliarde de euro in 2009, a intrat pe piata supermarketurilor din Capitala in primavara, cu un magazin amplasat intr-una dintre cele mai aglomerate zone din cartierul Militari: Piata Gorjului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
retail,
Carrefour,
hipermarket,
supermarket
/actualitate/afaceri/carrefour-reia-expansiunea-pe-segmentul-hipermarketurilor-6730636
6730636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.