Carpatair efectueaza un zbor tehnic pentru a vedea efectele cenusei vulcanice asupra avioanelor

Postat la 19 aprilie 2010 13 afişări

Compania Carpatair efectueaza luni, pe ruta Bucuresti-Timisoara si retur, un zbor tehnic, pentru a verifica gradul de poluare a atmosferei si efectele eventuale asupra aeronavelor, o cursa similara fiind anuntata anterior si de Blue Air.

Cursa Carpatair, efectuata cu o aeronava Fokker 70, a decolat la ora 13:45.

"In functie de rezultatele inregistrate in urma zborului, se va stabili impreuna cu autoritatile aeronautice competente posibilitatea redeschiderii Aeroportului Otopeni si a altor aeroporturi din tara, care vor fi survolate", se arata intr-un comunicat al companiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zbor,
verificare,
avion,
Carpatair
/actualitate/afaceri/carpatair-efectueaza-un-zbor-tehnic-pentru-a-vedea-efectele-cenusei-vulcanice-asupra-avioanelor-5955358
5955358
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.